Stappenplan kaart 2 A5 - met handige tips | bij behoefte aan meer overzicht & structuur

Artikelnummer: 7434210369375
Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 2,50 (inclusief btw)

Stappenplan kaart 2 A5 - met handige tips | bij behoefte aan meer overzicht & structuur


Deze stappenplan kaart in de variant 'bij behoefte aan meer overzicht & structuur' is een speciaal ontworpen hulpmiddel om te gebruiken in combinatie met jouw dag- of weekplanner. Deze stappenplan kaart is gemaakt om jou zo goed mogelijk op weg te helpen als je jouw planning maakt. Zo vergeet je niets en begin je bij de basis. Ga stap voor stap zelf met het stappenplan aan de slag. Kies de manier en volgorde die voor jou het prettigste werkt en krijg inzicht in het verloop van jouw week en waar jouw tijd en energie naartoe gaat. Handig als je veel aan je hoofd hebt of je moeilijk kunt focussen. Of misschien weet je niet goed waar te beginnen met plannen. Ook is deze kaart ideaal als je niet wekelijks een stappenplan nodig hebt, maar er wel graag af en toe bij wilt kunnen pakken!

Er zijn momenteel twee varianten in twee formaten verkrijgbaar (de andere variant is: 'bij overspannenheid of burn-out’). Deze kaart is speciaal gemaakt voor als je alleen behoefte hebt aan meer overzicht en structuur en is daarom wat beknopter. Ideaal voor als je graag meer grip wilt krijgen op je dagelijkse bezigheden of wilt werken aan een nieuwe structuur. Je wordt stap voor stap meegenomen in de belangrijkste categorieën (zie hieronder) die niet op jouw planning mogen ontbreken. Deze kaarten kun je gemakkelijk als optie meebestellen met jouw planner, maar uiteraard kun je ze ook los bestellen. Qua formaat is deze kaart het meest ideaal te combineren met de A5 dagplanner en het A5 planboekje.

Slaapritme

Eetmomenten

Afspraken & huishoudelijke taken

Werk of studie

Sport & bewegen

Me-time
 

Specificaties van deze stappenplan kaart
• Het formaat is A5 (148 x 210 mm)
• Even hoog als de A5 dagplanner en het A5 planboekje
• Gedrukt op stevig 400 grams papier in fullcolor
• Afgewerkt met mat laminaat voor extra stevigheid
• Voldoende vocht- en krasbestendig
• EAN 7434210369375

Het stappenplan is daarnaast ook terug te lezen in de webshop.
 

Let op! De informatie op deze kaart is niet wetenschappelijk onderbouwd, maar gebaseerd op mijn eigen persoonlijke ervaringen en mijn interpretatie van diverse teksten en behandelingen. Ik bied deze kaart graag aan als hulpmiddel, maar ik kan helaas geen garanties geven over het daadwerkelijke effect van de inhoud. Dit kan namelijk voor ieder anders zijn. Het stappenplan dient puur als richtlijn gebruikt te worden zodat je vervolgens voor jezelf kunt kijken wat wel en niet voor jou in jouw specifieke situatie werkt.

© 2020 - 2022 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel