De dagplanners, maar met name de weekplanners, zijn speciaal ontwikkeld om jouw planning zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk te kunnen maken. Op de weekplanner is daarom rechts een kolom met stappenplan en tips opgenomen zodat je dit alleen nog maar hoeft te volgen of als richtlijn kunt gebruiken zodat je niets vergeet. Hiermee probeer ik het jou zo makkelijk mogelijk te maken en te zorgen dat je meteen kunt beginnen met invullen. Want je hebt waarschijnlijk wel iets anders aan je hoofd of de energie/tijd niet om eerst zelf nog te bedenken hoe je dit het beste kunt gaan aanpakken!  

Op de volgende twee subpagina's is het stappenplan verder uitgewerkt zodat het nog duidelijker is hoe je de weekplanner kunt gebruiken. Ik heb hierin onderscheid gemaakt tussen mensen die overspannen of burn-out zijn en mensen die de planner puur als weekoverzicht gebruiken om meer structuur te krijgen of de week te plannen. Klik hieronder op de link die voor jou van toepassing is of klik via het menu. 

Natuurlijk zijn deze planners voor veel mensen een fijn hulpmiddel (zie voor meer informatie daarover deze pagina), maar grofweg is het stappenplan te verdelen in de volgende twee varianten:

Voor als je overspannen of burn-out bent
Voor als je meer overzicht/structuur wilt

 

© 2020 - 2021 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel