Wat ontzettend leuk dat je in mijn webshop een kijkje komt nemen. Welkom! 

Ik ben Stefanie en werk sinds 2011 als Grafisch vormgever / Creatief DTP'er binnen mijn eigen onderneming SH Media. Sinds oktober 2020 heb ik daarnaast deze webshop geopend die in het teken staat van zelfontworpen week- en dagplanners die door eigen behoefte zijn ontstaan. Graag vertel ik je meer over het ontstaan van met name de weekplanner en hoe deze ook jou kan helpen! 

Ontstaan van de weekplanner
Een paar jaar geleden, in 2016, raakte ik burn-out en had ik veel moeite met het vasthouden van mijn dagstructuur. Daarnaast wist ik niet goed hoe ik moest ontspannen, laat staat dat ik daar momenten voor creëerde. Er werd mij toen door een therapeut geadviseerd om iedere week een gedetailleerde weekplanning te gaan maken. Dit zou mij kunnen helpen om meer overzicht in mijn week te krijgen en mijn in- en ontspanningsmomenten goed te kunnen gaan verdelen. Helaas kon ik geen geschikte planner vinden met voldoende ruimte om te schrijven en een tijdsindicatie van een kwartier of halfuur in plaats van per uur. Ook zag ik vaak dat er voor de weekenden veel minder ruimte was om te schrijven waardoor het voor mij al meteen lastiger werd om te gebruiken. Ook in de weekenden zit je tenslotte met je energietekort.

Ik besloot toen, als vormgever zijnde, om zelf een weekplanner te ontwerpen en deze in een kleine oplage als losse A3 vellen te laten printen. Deze planners hebben mij heel erg geholpen en de structuur gebracht die ik nodig had. En daardoor ook meer rust en inzicht! Omdat het voor mij zo goed gewerkt heeft, heb ik besloten om de weekplanners op de markt te gaan brengen om zo hopelijk ook andere mensen te kunnen helpen. Natuurlijk heb ik deze eerst in een mooi, professioneel jasje gegoten en daarnaast ook twee dagplanner-varianten ontworpen. Zo is er voor ieder wat wils! Daarnaast heb ik een stappenplan opgenomen in het ontwerp van de weekplanner die je kunt volgen wanneer je de planner in gaat vullen. In dit stappenplan staan alle basis gewoonten beschreven (zoals je slaap- en eettijden) zodat je meteen aan de slag kunt. Op die manier vergeet je niets en kun je het meeste uit de planner halen. Wat ook erg prettig is, is om de verschillende activiteiten vervolgens een ander kleurtje te geven met een marker. Dit gaf mij in één oogopslag inzicht in de verdeling van mijn week.
 

Ik hoop dat ik jou met mijn dag- en weekplanners kan helpen zoals het ook mij geholpen heeft!
 

Met liefde verzonden
Ieder product wordt met veel liefde en zorg door mij ingepakt zodat het een plezier is om je bestelling te ontvangen. De week- en dagplanners zijn voldoende op voorraad en worden binnen 2 werkdagen naar jou toegestuurd. In de praktijk lukt dit echter vaak al dezelfde of de volgende werkdag!

Hoe kan ik jou nog meer helpen?
Graag denk ik met jou mee als je speciale wensen hebt. Misschien wil je graag jouw eigen logo op de planner terugzien of wil je een bepaalde oplage (gepersonaliseerde) planners bestellen? Dit is allemaal geen enkel probleem! Kijk voor meer informatie op de pagina 'Personaliseren'.

Graag tot snel!
Liefs, Stefanie

© 2020 - 2021 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel