Markeerstiften

Om nóg meer overzicht te creëren in je planning is het handig om te werken met markeerstiften. Door het gebruik van markers kun je eenvoudig aangeven welke gebeurtenissen belangrijk zijn, of je kunt door middel van kleur categorieën toekennen aan verschillende afspraken. Markeerstiften zijn kleine hulpmiddelen die je een stapje dichter bij nog meer structuur en rust brengen!

Stabilo markers in alle kleuren

Omdat ik graag voor de beste kwaliteit ga kun je bij mij terecht voor Stabilo markers. De markeerstiften van Stabilo zijn de beste in hun soort én verkrijgbaar in vele soorten. Zo zijn er de traditionele en welbekende Stabilo neon stiften, maar tegenwoordig wordt er ook veel gebruik gemaakt van de wat rustigere Stabilo pastel markers. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van de 2 soorten markers, bekijk bijvoorbeeld de desksets.

Markeerstiften in verschillende maten

Neem jij je planner vaak mee als je ergens naartoe gaat? Dan is het handig als je markeerstiften eenvoudig mee te nemen zijn. Door het compacte formaat passen de Stabilo mini markers in je etui of het zijvakje van je tas en hoef je ze nooit te vergeten! 

Markers hebben normaal gesproken een dikke punt, maar juist bij het gebruik van je weekplanner of dagplanner kan een markeerstift met een fijnere punt prettig werken, omdat je dunnere lijntjes kunt trekken. Met de Stabilo Swing Cool deskset heb je een complete verzameling markeerstiften 18 kleuren waarmee je kunt onderstrepen én markeren dankzij de dunne punt met 2 schrijfbreedtes (1 en 4 mm).

Bekijk ook de andere bijproducten en accessoires voor je planner waarmee je zoveel mogelijk overzicht kunt creëren!

 

 

© 2020 - 2022 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Ik ben er even een weekje tussenuit, dus de verzending van jouw bestelling zal helaas wat langer duren dan normaal. Daarom kun je de hele week met 15% korting shoppen! 🎉 Gebruik hiervoor code: vakantie!15. Geldig op alle planners t/m zondag 2 oktober 2022. Vanaf maandag 3 oktober 2022 worden alle bestellingen (op volgorde van binnenkomst) weer verzonden. Niet geldig i.c.m. afgeprijsde artikelen en andere kortingscode's.