Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent. Dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.
Let op! Gepersonaliseerde planners kunnen helaas niet retour gestuurd worden.


Download hier het herroepingsformulier.
Het ingevulde formulier kun je naar mij toesturen via e-mail of in het retourpakketje doen.Stappenplan retourneren
1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:

• Het artikel dient onbeschadigd te zijn.
• De artikelen dienen onbeschadigd te zijn en compleet in de originele verpakking te worden retourgezonden.

2. Vul het formulier voor herroeping in en print het uit of mail het naar info@planjeweek.nl. Je mag de inhoud ook kopiëren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt.

3. Verpak de artikelen en eventuele extra’s weer in de verpakking waarin je je bestelling hebt ontvangen.

4.Schrijf onderstaand retouradres op de verpakking:
Planjeweek.nl
Herik 6

5803 EL  Venray

5. Frankeer het pakket en breng deze naar een brievenbus of PostNL servicepunt. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Bewaar je verzendbewijs goed.

6. Zodra je retour door mij is ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening gestort of in mindering gebracht op je Klarna factuur.

 

© 2020 - 2022 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Ik ben er even een weekje tussenuit, dus de verzending van jouw bestelling zal helaas wat langer duren dan normaal. Daarom kun je de hele week met 15% korting shoppen! 🎉 Gebruik hiervoor code: vakantie!15. Geldig op alle planners t/m zondag 2 oktober 2022. Vanaf maandag 3 oktober 2022 worden alle bestellingen (op volgorde van binnenkomst) weer verzonden. Niet geldig i.c.m. afgeprijsde artikelen en andere kortingscode's.