Heb je behoefte aan meer overzicht, structuur & rust in je dagelijks leven?
Misschien omdat je overspannen of burn-out bent, of bijvoorbeeld ADHD of autisme hebt?
Planjeweek.nl heeft speciaal voor jou dag- en weekplanners ontwikkelt om je hierbij te helpen!

 

Planjeweek.nl is door mij (Stefanie) opgericht omdat ik heel graag andere mensen wil helpen die op dit moment vastlopen of het overzicht niet meer hebben. Specifiek de weekplanner is ontstaan tijdens mijn eigen burn-out een paar jaar geleden. Ik had toen behoefte aan een weekoverzicht omdat ik nog steeds regelmatig dingen ‘moest’ en als ik geen planning maakte dan slopen de ontspanningsmomenten er gemakkelijk bij in. Voor mij was het heel belangrijk om voor een goede balans te gaan zorgen tussen inspanning en ontspanning. Omdat ik alleen planners kon vinden met een dagdeel per blok of hooguit schrijfruimte per uur, besloot ik om er zelf een te ontwerpen. Ik vulde wekelijks de weekplanner volgens een vaste manier in (dit was in het begin heel erg wennen) maar steeds meer kwam daar het overzicht en de rust.

Zonder te generaliseren, denk ik dat mijn planners heel fijn kunnen zijn bij bepaalde klachten en voor bepaalde doelgroepen. Bijvoorbeeld als je een ergotherapiebehandeling of ggz-behandeling volgt, kan het gebruiken van een dag- of weekplanner een hele fijne ondersteuning zijn. Maar natuurlijk zijn deze producten eigenlijk gewoon voor iedereen als het je aanspreekt of als je gewoon dol bent op stationary. Mijn missie: voor iedereen een passend hulpmiddel!


Deze planners zijn fijn voor jou als je bijvoorbeeld:

  overspannen bent of een burn-out hebt;
  ADHD hebt;
  autisme hebt;
  NAH hebt;
  vermoedsheidsklachten hebt;
  long-covid hebt;​
  COPD hebt;
  een ggz-behandeling volgt;
  onder behandeling bent van een ergotherapeut;
  thuiswerkt en wat moeite hebt met je privé-werkbalans;
  een nieuw (dag)ritme zoekt;
  graag een overzichtelijke werkplanning maakt;
  een handige planner zoekt voor het opschrijven en bijhouden van al je afspraken;
  of… als je het gewoon fijn vindt om lijstjes en overzichtjes te maken!


Waarom zijn deze planners zo fijn?

♥ De weekplanners bieden een handig overzicht voor als je de gehele week in één oogopslag wilt kunnen zien. De stappenplankaarten die je als optie erbij kunt bestellen, helpen jou hoe je het invullen van de planner aan kunt pakken. Dit is fijn want dan hoef je daar zelf niet meer over na te denken :) Het begint met het invullen van o.a. je slaaptijden, eetmomenten en vervolgens ook de afspraken die je misschien gepland hebt. Op die manier bouw je je planning gemakkelijk op. Iedere weekplanner heeft extra schrijfruimte voor to do's en notities!

♥ De dagplanner is ideaal voor als je per dag wilt kunnen plannen wat je gaat/wilt doen, zonder afleiding van andere dagen.

♥ Je kunt vervolgens als je wilt, na het invullen dezelfde soort activiteiten markeren en dan zie je in één oogopslag hoe de verdeling van jouw week is.

♥ Dit vind ik de allerfijnste: verdeeld in tijdsblokken per kwartier zodat je nauwkeurig kunt plannen!

Ruime formaten, handig voor op je tafel of bureau.

♥ Veel schrijfruimte en voor iedere dag gelijk, dus ook op de weekenddagen.

♥ Een opmerkingenveld voor iedere dag.

♥ Rustig en stijlvol ontwerp door mij gemaakt.

 

© 2020 - 2022 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel