Een gepersonaliseerde planner of agenda

Helemaal gemaakt naar jouw wens!

Natuurlijk is het ook mogelijk om alle bestaande planners te personaliseren! Dit is ook voor particulieren mogelijk maar vooral voor bedrijven en praktijken interessant. Hoe leuk is het om te werken op een dag- of weekplanner met jouw logo erop en in de kleuren en eventueel lettertype van de huisstijl van jouw bedrijf? Misschien heb je een praktijk en wil je bijvoorbeeld de weekplanners aan gaan bieden of uitdelen onder jouw cliënten? Ook erg leuk als bijvoorbeeld relatiegeschenk. Vrijwel alles is mogelijk en graag denk ik met je mee! Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je contact opnemen? Scroll even omlaag op deze pagina.


Kostbaar? Bij afname van een oplage van 25 tot 50 gepersonaliseerde planners of agenda's, wordt de stuksprijs vaak al voordeliger dan de standaard verkoopprijs!
 

Ook ander drukwerk regel ik voor je

Natuurlijk kan ik niet alleen planners of agenda's voor jou ontwerpen, maar eigenlijk iedere vorm van drukwerk kan ik voor jou regelen. In dit geval nemen we niet het ontwerp van een bestaande planner als basis, maar begin ik vanaf 0 voor je. Lees alles hierover op de pagina maatwerk. Als ervaren grafisch ontwerper sta ik graag voor je klaar!


Wat maakt samenwerken met mij (Stefanie) zo fijn?
 

PROFESSIONALITEIT
Ik heb ruim 12 jaar ervaring als grafisch ontwerper. Ik ben een pietje precies en haal alle 'foutjes' eruit!
(Wil je hier graag mee over weten? Bezoek dan even de website van mijn ontwerpbedrijf SH Media)

SNELHEID
Ik ontwerp alles zelf dus de lijnen zijn kort.

PERSOONLIJKHEID
Mijn benadering is heel persoonlijk en ik denk volledig met je mee.

ONGEDWONGENHEID
Ik werk ongedwongen; naar jouw wensen en op jouw tempo. Je zit helemaal nergens aan vast tot dat we van start gaan.

OPENHEID
Als iets niet, mooier of goedkoper kan dan zeg ik jou dat eerlijk.

 


Eerder gemaakte opdrachten


Gepersonaliseerde weekplanner voor Praktijk Liaroma

Hieronder kun je het resultaat zien van de gepersonaliseerde weekplanners voor Praktijk Liaroma in Etten-Leur. De weekplanners zijn in oplage 50, inclusief 50 sets markeerstiften, door mij helemaal naar wens opgemaakt en geleverd aan de praktijk. Lees hier meer over de weekplanner op haar blog: https://liaroma.nl/plannen-en-structureren/hoe-je-efficient-als-hoogsensitief-persoon-structuur-aanbrengt-in-je-leven/.
 

 

Gepersonaliseerde dagplanner voor Nurse Planner Journey​

Voor Marissa van Nurse Planner Jerney heb ik de A5 dagplanner mogen omtoveren naar haar mooie huisstijl. Het ontwerp en de volgorde van de elementen is ook iets veranderd ten opzichte van het origineel. In totaal mocht ik 100 stuks van deze dagplanners aan Marissa leveren. Zij gaat deze planners verkopen in haar eigen webshop. Het resultaat van deze opdracht is hieronder te zien.
 

 


Geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden?


Zou je ook graag zo'n mooie gepersonaliseerde planner willen hebben, helemaal naar jouw wens ontworpen? Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Kijk dan even op de contactpagina en stuur mij een berichtje met jouw wensen. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en als je dat wilt, een offerte op maat voor je opmaken. Wil je een bestaande planner gepersonaliseerd hebben? Bij afname van minimaal 25 stuks en tot een maximum van 1,5 uur ontwerptijd (dit is inclusief doorvoeren van correcties en het drukklaar maken) tover ik de planner gratis voor jou om in jouw huisstijl!

Voorwaarden:

- Voor de weekplanners geldt een minimale afname van 50 stuks. De dagplanners kunnen vanaf en per 5 stuks geproduceerd worden. 
- De totale levertijd bedraagt tussen de 10 en 20 werkdagen.
- Gepersonaliseerde planners kunnen helaas niet geretourneerd worden.
- Ik werk met een aanbetaling van 25% o.b.v. de offerte en dit dient overgemaakt te zijn voordat ik start met de opdracht.
- Betaling achteraf mogelijk binnen 14 dagen na facturering (alleen voor zakelijke klanten). Betalen in termijnen is bespreekbaar.
- De auteursrechten van het ontwerp blijven eigendom van Planjeweek.nl / SH Media en mag niet verveelvoudigd of aangepast worden.
- Het logo of websitevermelding van Planjeweek.nl zal (klein) op het ontwerp blijven staan.

Aanlever- en ontwerpinformatie:

- Alle benodigde huisstijl-bestanden mag je per email in hoge reolutie en/of vector formaat naar mij toesturen.
- Na akkoord op de digitale drukproef kan er geen aanspraak meer worden gedaan op eventuele (tekst)fouten.
- Ieder element op bestaande ontwerpen zijn in overleg aanpasbaar. Ik zal aanpassingen weigeren als er teveel wordt afgeweken van het basisontwerp, teksten ongepast zijn of als het aan het doel van de planners voorbij gaat.

 

© 2020 - 2022 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Ik ben er even een weekje tussenuit, dus de verzending van jouw bestelling zal helaas wat langer duren dan normaal. Daarom kun je de hele week met 15% korting shoppen! 🎉 Gebruik hiervoor code: vakantie!15. Geldig op alle planners t/m zondag 2 oktober 2022. Vanaf maandag 3 oktober 2022 worden alle bestellingen (op volgorde van binnenkomst) weer verzonden. Niet geldig i.c.m. afgeprijsde artikelen en andere kortingscode's.