Natuurlijk is het ook mogelijk om de planners te personaliseren! Dit is ook voor particulieren mogelijk maar vooral voor bedrijven interessant. Hoe leuk is het om te werken op een dag- of weekplanner met jouw logo erop en in de kleuren en eventueel lettertype van jouw huisstijl? Of heb je een praktijk en wil je bijvoorbeeld de weekplanners aan gaan bieden of uitdelen onder jouw cliënten? Ook erg leuk als bijvoorbeeld relatiegeschenk. Vrijwel alles is mogelijk en graag denk ik met je mee! 

Er zijn korte lijnen waardoor er snel geschakeld kan worden omdat alle werkzaamheden door mij als grafisch vormgeefster zullen worden gedaan. Ook het productieproces zal ik voor je begeleiden en het uiteindelijke drukwerk controleren voordat het naar jou zal worden toegestuurd. Je hebt zo nergens omkijken naar!

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Stuur een email naar info@planjeweek.nl met jouw wensen en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen en een offerte op maat voor je opmaken. Tot een maximum van 1,5 uur ontwerptijd (inclusief doorvoeren van correcties en het drukklaar maken) voer ik de aanpassingen op het basis ontwerp van de planner kosteloos voor je door.


Voorwaarden:
- Voor de weekplanners geldt een minimale afname van 50 stuks. De dagplanners kunnen vanaf en per 5 stuks geproduceerd worden. 
- De levertijd bedraagt tussen de 7 en 14 werkdagen.
- Gepersonaliseerde planners kunnen niet geretourneerd worden.
- Betaling achteraf mogelijk binnen 14 dagen na facturering (alleen voor zakelijke klanten). Betalen in termijnen is bespreekbaar.
- De auteursrechten van het ontwerp blijven eigendom van Planjeweek.nl / SH Media en mag niet verveelvoudigd of aangepast worden.
- Het logo of websitevermelding van Planjeweek.nl zal (klein) op het ontwerp blijven staan.

Aanlever- en ontwerpinformatie:
- Alle huisstijl-bestanden dienen per email in hoge reolutie en/of vector formaat aangeleverd te worden.
- Na akkoord op de digitale drukproef kan er geen aanspraak meer worden gedaan op eventuele (tekst)fouten.
- De teksten van bijvoorbeeld het stappenplan op de weekplanner zijn in overleg ook aanpasbaar. Ik zal aanpassingen weigeren als er teveel wordt afgeweken van het basisontwerp, teksten ongepast zijn of als het aan het doel van de weekplanner voorbij gaat.

© 2020 - 2021 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel