Een gepersonaliseerde planner of agenda


Helemaal gemaakt naar jouw wens!

Natuurlijk is het ook mogelijk om de planners of agenda's te personaliseren! Dit is ook voor particulieren mogelijk maar vooral voor bedrijven en praktijken interessant. Hoe leuk is het om te werken op een dag- of weekplanner met jouw logo erop en in de kleuren en eventueel lettertype van jouw huisstijl? Of heb je een praktijk en wil je bijvoorbeeld de weekplanners aan gaan bieden of uitdelen onder jouw cliënten? Ook erg leuk als bijvoorbeeld relatiegeschenk. Vrijwel alles is mogelijk en graag denk ik met je mee!  

Natuurlijk kan ik niet alleen planners of agenda's voor jou ontwerpen, maar eigenlijk iedere vorm van drukwerk kan ik voor jou regelen. Bijvoorbeeld notitieblokjes, ansichtkaarten, cadeaubonnen, flyers, brochures, noem maar op. Er zijn korte lijnen waardoor er snel geschakeld kan worden omdat alle werkzaamheden door mij als grafisch vormgeefster zullen worden gedaan. Ook het productieproces zal ik voor je begeleiden en het uiteindelijke drukwerk controleren voordat het naar jou zal worden toegestuurd. Je hebt zo nergens omkijken naar!


Wat maakt samenwerken met mij (Stefanie) zo fijn?

PROFESSIONALITEIT
Ik heb ruim 12 jaar ervaring als grafisch ontwerper. Ik ben een pietje precies en haal alle 'foutjes' eruit!
(Wil je hier graag mee over weten? Bezoek dan even de website van mijn ontwerpbedrijf SH Media)

SNELHEID
Ik ontwerp alles zelf dus de lijnen zijn kort.

PERSOONLIJKHEID
Mijn benadering is heel persoonlijk en ik denk volledig met je mee.

ONGEDWONGENHEID
Ik werk ongedwongen; naar jouw wensen en op jouw tempo. Je zit helemaal nergens aan vast tot dat we van start gaan.

OPENHEID
Als iets niet, mooier of goedkoper kan dan zeg ik jou dat eerlijk.
 

Eerder gemaakte opdrachten

Hieronder zie je een voorbeeld van een gepersonaliseerde weekplanner voor Praktijk Liaroma in Etten-Leur. Dit leuke project heb ik recent uit mogen voeren en zowel de opdrachtgever als ik zijn enorm blij met het resultaat! De weekplanners zijn in oplage 50, inclusief 50 sets markeerstiften, door mij geleverd aan de praktijk. Lees hier meer over de weekplanner op haar blog: https://liaroma.nl/plannen-en-structureren/hoe-je-efficient-als-hoogsensitief-persoon-structuur-aanbrengt-in-je-leven/.

Daarnaast ben ik momenteel bezig met een gepersonaliseerde A5 dagplanner voor Nurse Planner Jerney én een dagagenda voor 2022 voor niemand minder dan Infrabel (de Belgische Prorail). Het resultaat van deze opdrachten volgt snel op deze pagina.
 


Geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden?

Zou je ook graag zo'n mooie gepersonaliseerde planner willen hebben, helemaal naar jouw wens ontworpen? Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Stuur dan even een mailtje naar info@planjeweek.nl met jouw wensen en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen en als je dat wilt, een offerte op maat voor je opmaken. Wil je een bestaande planner gepersonaliseerd hebben? Bij afname van minimaal 25 stuks en tot een maximum van 1,5 uur ontwerptijd (dit is inclusief doorvoeren van correcties en het drukklaar maken) tover ik de planner gratis voor jou om in jouw huisstijl!


Voorwaarden:
- Voor de weekplanners geldt een minimale afname van 50 stuks. De dagplanners kunnen vanaf en per 5 stuks geproduceerd worden. 
- De totale levertijd bedraagt tussen de 10 en 20 werkdagen.
- Gepersonaliseerde planners kunnen helaas niet geretourneerd worden.
- Ik werk met een aanbetaling van 25% o.b.v. de offerte en dit dient overgemaakt te zijn voordat ik start met de opdracht.
- Betaling achteraf mogelijk binnen 14 dagen na facturering (alleen voor zakelijke klanten). Betalen in termijnen is bespreekbaar.
- De auteursrechten van het ontwerp blijven eigendom van Planjeweek.nl / SH Media en mag niet verveelvoudigd of aangepast worden.
- Het logo of websitevermelding van Planjeweek.nl zal (klein) op het ontwerp blijven staan.

Aanlever- en ontwerpinformatie:
- Alle benodigde huisstijl-bestanden mag je per email in hoge reolutie en/of vector formaat naar mij toesturen.
- Na akkoord op de digitale drukproef kan er geen aanspraak meer worden gedaan op eventuele (tekst)fouten.
- Ieder element op bestaande ontwerpen zijn in overleg aanpasbaar. Ik zal aanpassingen weigeren als er teveel wordt afgeweken van het basisontwerp, teksten ongepast zijn of als het aan het doel van de planners voorbij gaat.

 

© 2020 - 2021 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel