Planhulpmiddelen


Om je zo goed mogelijk bij het plannen te helpen zijn er 2 verschillende planhulpmiddelen verkrijgbaar. Er is een stappenplan kaart verkrijgbaar met daarop aan de ene zijde een stappenplan en aan de andere zijde handige tips. De planhulp folder daarentegen is een stuk uitgebreider. Hierin vind je niet alleen het stappenplan, maar ook superveel tips en handige voorbeelden van ingevulde planners en manieren hoe je op de planner kunt schrijven. 

Het stappenplan zelf is ook gewoon terug te lezen op deze website zodat zoveel mogelijk mensen het kunnen gebruiken. Kijk hierop op de Stappenplan-pagina in het menu. Je kunt deze online tekst gebruiken voor als je nog geen fysieke planhulp hebt of het geen probleem vindt om dit stappenplan vanaf een scherm te bekijken als je jouw planning maakt. Natuurlijk is het ook altijd fijn om te kunnen gebruiken als je jouw stappenplan kaart even niet bij de hand hebt.

Graag wijs ik erop dat deze stappenplannen zijn ontwikkeld op basis van mijn eigen persoonlijke ervaringen en mijn interpretatie van diverse teksten en behandelingen. Ik bied deze kaart graag aan als hulpmiddel bij het maken van een overzichtelijke planning, maar ik kan helaas geen garanties geven over het daadwerkelijke effect van de inhoud. Dit kan namelijk voor ieder anders zijn. Het stappenplan dient puur als richtlijn gebruikt te worden zodat je vervolgens voor jezelf kunt kijken wat wel en niet voor jou in jouw specifieke situatie werkt.

 

© 2020 - 2023 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel