Printables

De nieuwe planner printables staan online! Omdat je deze planners zelf kunt printen hoef je maar één keer een planning aan te schaffen die je vervolgens eindeloos kunt afdrukken en gebruiken. Ideaal als je graag wilt oefenen met plannen, niet iedere keer een nieuwe planner wilt aanschaffen en je het geen probleem vindt om het zelf uit te printen.

Dagplanner printen

Vanaf nu is er een dagplanner om zelf te printen met diverse dagplanningen verkrijgbaar. Zo heb je altijd jouw planning bij de hand en kun je gemakkelijk starten met plannen door het printbare bestand af te drukken of bijvoorbeeld op jouw tablet digitaal in te vullen. Bekijk het product voor de specifieke informatie van de planner.

Weekplanner printen voor je week- en maandoverzicht

Ook aan jouw weekoverzicht is gedacht. Deze weekplanner printable bevat één week op twee losse A4 pagina's. De opzet is eigenlijk hetzelfde als in het planboekje. Print deze pagina's uit en plak ze, als je dat wilt, aan elkaar vast. Zo heb je week in week uit een lege planning bij de hand! Je ontvangt een digitale planner in PDF formaat, vervolgens kun je deze weekplanner printen, zo vaak je zelf wilt. Uiteraard kun je ook ervoor kiezen om de weekplanner te downloaden om hem vervolgens digitaal in te vullen. 

Een planner in PDF formaat bestellen 

Hoe werkt het bestellen van de printable planner? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Je kiest of je een digitale dagplanner of weekplanner wilt om uit te printen en vervolgens bestel je hem zoals de andere producten. Je bestelling wordt verwerkt en je ontvangt daarna een mail met als bijlage een PDF dagplanner of weekplanner die je vervolgens zelf kunt printen. Bekijk de weekplanner en dagplanner om te printen voor de specifieke informatie per product.

Twijfel je of dit iets voor je is, of heb je geen printer om de planners af te drukken? Neem dan een kijkje tussen de papieren dagplanners en weekplanners.

 

© 2020 - 2022 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel