Bestellen als zakelijke klant

Als zakelijke klant is het natuurlijk ook mogelijk om een bestelling te doen. Als je jouw bestelling gaat afrekenen heb je in de checkout de gelegenheid om aan te geven of je de bestelling particulier of als bedrijf wilt plaatsen. Kies je voor zakelijk, dan kun je je bedrijfsnaam en eventueel BTW-nummer invullen zodat deze gegevens ook op de factuur verschijnen. Betaal vervolgens via de beschikbare betaalmethoden en je kunt je bestelling afronden. De factuur wordt automatisch bij de bestelbevestiging meegestuurd. Voor jouw bestelling geldt de normale levertijd van 1-3 werkdagen.

Achteraf op factuur betalen als Nederlandse zakelijke klant?

Wil je liever op factuur betalen? Kies in dit geval voor de betaalmethode 'Vooraf overmaken' en geef in het opmerkingenveld aan dat je graag als zakelijke klant per factuur wilt betalen. Geef hierbij ook alsjeblieft even jouw KvK-nummer door en vul je telefoonnummer in. Voor jouw bestelling geldt dan de normale levertijd van 1-3 werkdagen, mits ik de gegevens succesvol kan verifiëren. De betaaltermijn van de factuur is 14 dagen. Helaas is achteraf betalen per factuur voor zakelijke klanten gevestigd in het buitenland niet mogelijk.

Wederverkoper worden?

Heb je zelf een (web)winkel en wil je wederverkoper worden van onze planners? Lees hier hoe wholesale van dag- en weekplanners in zijn werk gaat!

 

© 2020 - 2023 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel