Samenwerken met Planjeweek.nl

In mijn webshop bied ik een breed assortiment aan producten zodat er voor iedereen een passend hulpmiddel beschikbaar is. En er komen regelmatig nieuwe producten bij. Maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk dan alleen shoppen in mijn webshop. Ik sta altijd open voor ideeën en mogelijke samenwerkingen! Hieronder zet ik graag voor je op een rijtje op welke manieren ik op dit moment vaak samenwerk en wat ik in ieder geval qua mogelijkheden bied.

Kennismakingsflyers
Werk je met clënten die baat kunnen hebben bij een (prikkelarme) papieren planner? En zou je ze graag op een laagdrempelige manier willen verwijzen naar Planjeweek.nl? In dat geval heb ik kennismakingsflyers beschikbaar die ik met alle liefde naar je toestuur of achterlaat. Deze flyers zijn gedrukt en digitaal beschikbaar. Je kunt ze gebruiken voor voor verspreiding onder cliënten of voor in informatiepakketjes. Op deze flyers staat een kortingscode van 15% voor een eerste bestelling.

Inkijkexemplaren
Werk je veel fysiek met cliënten en vind je het prettig om wat verschillende planners als voorbeeld beschikbaar te hebben? Het is uiteraard mogelijk om inkijkexemplaren te leveren van iedere planner die in de shop staat. Deze inkijkexemplaren zijn standaard te bestellen met 25% korting (met een maximum van 1 of 2 stuks van ieder product, afhankelijk van het aantal vestigingen). Neem even contact met mij op per mail, dan plaats ik de bestelling handmatig voor je of ik stuur je een kortingscode toe zodat je zelf de bestelling kunt doen.

Gepersonaliseerde planner
Iedere planner in de webshop kan ik geheel op maat aanpassen en in een bepaalde huisstijl omtoveren. Omdat ik zelf het ontwerp doe, zijn de lijnen kort. Vanaf een oplage van zo’n 25 tot 50 stuks valt de stuksprijs per planner zelfs lager uit dan de standaard verkoopprijs. De ontwerpkosten zijn gratis. Lees er alles over op de pagina over personaliseren.

Een planner of agenda geheel op maat 
Ik kan ook planners, agenda’s of andere hulpmiddelen geheel op maat maken en hiervan desgewenst de productie begeleiden. Dus bij deze optie gebruik ik niet het ontwerp van een bestaande planner als basis, maar start ik blanco. Op de pagina maatwerk staat een voorbeeld van een compleet op maat gemaakte agenda.

Producten presenteren
Het allerfijnste is natuurlijk om de producten echt even in je handen te kunnen hebben. Pas dan kun je eigenlijk pas echt goed zien waar het om gaat. Daarom ben ik ook altijd bereid om op locatie kennis te komen maken en uitleg te komen geven. Dan kan ik wat meer over mijzelf en de producten vertellen én ze ook meteen laten zien.

Acties en giveaway's
Ik vind het fijn als mensen op een laagdrempelige manier met mijn producten in aanraking kunnen komen. Ik sta er daarom altijd voor open om mee te doen aan bijvoorbeeld leuke aanbiedingen of weggeefacties. Of misschien ben je een goodiebag aan het maken waar één van mijn producten perfect in zou passen. Heb je een leuk idee? Neem vooral even contact met mij op.

Een gastblog of artikel schrijven
Een tekstschrijver ben ik niet, maar ik vind het wel altijd ontzettend leuk om over mijn producten te schrijven en te vertellen! Heb je een blog of een andere toffe website en denk je dat mijn product bij jouw doelgroep past? Neem even contact met mij op zodat we er samen naar kunnen kijken.

Wholesale
Heb je zelf een (web)winkel en interesse in de verkoop van onze planners? Alle planners zijn ook beschikbaar om in zelf te bepalen oplages in te kopen voor wederverkoop. Bekijk de pagina wholesale voor meer informatie en lees hier hoe je wederverkoper kunt worden

 

Heb je een ander idee of voorstel?

Heb je bijvoorbeeld een idee voor een nieuw product en wil je dit graag samen ontwikkelen? Of ben je een bedrijf of praktijk en wil je graag deze planners aanbieden of onder de aandacht brengen onder je klanten of cliënten?

Neem dan gerust even contact met mij op via e-mail (info@planjeweek.nl) zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Indien gewenst is een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek natuurlijk ook altijd mogelijk. Ik kom desgewenst graag langs om meer te vertellen over Planjeweek.nl en de producten.

 

Huidige samenwerkingen

Planjeweek.nl heeft momenteel een samenwerking met de volgende bedrijven en praktijken:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2023 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel