Sorteer op
Sorteer op


Het assortiment planners

De collectie planners is zeer uitgebreid met een ruimte keuze aan 'normale' en prikkelarme varianten. Om het wat overzichtelijker te maken, heb ik de verschillende designs van de papieren planblokken en planboekjes onderverdeeld in verschillende series. Als je eenmaal weet welke planner je het fijnste vind, dan kun je hem zo gemakkelijk terugvinden tussen alle andere planners. Graag leg ik op deze pagina de verschillen uit tussen de beschikbare series.

Mandala-serie

De Mandala-serie is de eerste serie die verscheen. De planners die deze naam hebben gekregen, hadden toen echter een andere naam; ze heette simpelweg 'weekplanner groen met mandala' en 'A5 dagplanner groen'. Inmiddels zijn er zoveel andere producten bijgekomen dat ze nu deel uitmaken van de Mandala-serie. Dit vanwege de prachtige mandala die in het ontwerp is opgenomen. De planners uit de Mandala-serie hebben een witte achtergrond en groene tinten in het ontwerp.

Steen-serie

Onder de Steen-serie vallen alle planners die een ontwerp met grijstinten hebben. Dit betreft de weekplanner met grijzige achtergrond en de A4 dagplanner met een grijze kolom. Prachtig rustig en ook wat meer mannelijk dan de andere ontwerpen. Alhoewel deze serie het natuurlijk ook erg goed doet voor de moderne vrouw.

 

© 2020 - 2022 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel