Prikkelarme planners

De collectie planners is uitgebreid met een ruimte keuze aan prikkelarme varianten. Een geweldige aanvulling als je het mij vraagt omdat er nu meer keuze is en omdat deze varianten beter aansluiten bij een bredere doelgroep. Deze 'Lotus'-serie sluit mooi aan bij de wensen van mensen met bepaalde klachten of persoonlijkheids kenmerken, zoals hoogsensitiviteit of hersenletsel- of aandoeningen. En natuurlijk zijn deze planners ook door het fantastisch mooie en rustige design een hele mooie aanvulling aan de huidige collectie.

Van deze planners word je zen

En wel op een dubbele manier ;) Want de prikkelarme planners zijn zo ontworpen dat je er al rustig van wordt als je er naar kijkt. Letterlijk, want in het ontwerp is een prachtige lotus bloem opgenomen en daarnaast is er voldoende contrast aangebracht tussen het papier en de kleuren, maar wordt er geen 100% zwart gebruikt. Het papier zelf is crèmekleurig en kijkt hierdoor rustiger voor de ogen. Het ontwerp is zo zen mogelijk gemaakt en heeft zelf iets van een Oosters tintje. Daarnaast zorgt het maken van een planning direct al voor meer rust en overzicht, zelfs als je niet direct je hele planning maakt. Alleen het inplannen van je slaap- en eettijden kan al een gevoel van rust geven. 

Duurzaam en FSC gecertificeerd

Deze planners zijn stuk voor stuk duurzaam en daarom ook nog eens goed voor het milieu. Alle planners uit deze serie zijn gedrukt op stevig 100% gerecycled Biotop papier met een FSC keurmerk. De producten zijn daarnaast ook geproduceerd in Nederland. Toch een fijn gevoel dat het goed zit met het materiaal wat gebruikt is voor deze papieren planners. Zo scheur je zonder schuldgevoel na iedere dag of week jouw gemaakte planning van het planblok af.

Perfect voor mensen met o.a. HSP

Deze serie is perfect voor mensen die hoogsensitief zijn of een hersenaandoening hebben, zoals NAH of blijvende klachten door bijvoorbeeld een ongeluk of hersenschudding. Kun je om wat voor reden dan ook minder goed tegen prikkels of wil je ze helemaal minimaliseren? Ben je heel gevoelig (sensitief) of moet je om medische redenen hier goed op letten? Deze planners zijn uniek in de markt en op alle mogelijke manieren zo rustig mogelijk gehouden, zodat ze ook bij deze klachten een heel fijn hulpmiddel zullen zijn!

Weekplanner om op te hangen

De Lotus variant van de weekplanner (de prikkelarme variant) is de allereerste weekplanner die ook beschikbaar is met boorgaten. Ook dit is een hele waardevolle toevoeging aan de shop, want hier was veel behoefte over uitgesproken. Je hebt nu de keuze voor een weekplanner met of zonder boorgaten. De variant met boorgaten wordt geleverd met touwtje (die ik er alvast mooi aanknoop voor je) zodat je direct van start kunt!

 

© 2020 - 2022 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel