Maatwerk planner of agenda

Helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen!

Als grafisch vormgever sta ik graag voor je klaar! Ook als je andere wensen of ideëen hebt. Want natuurlijk is het ook mogelijk om een kalender, planner of agenda geheel op maat voor jou te ontwikkelen. 
 

Ook ander drukwerk regel ik voor je

Natuurlijk kan ik niet alleen planners of agenda's voor jou ontwerpen, maar eigenlijk iedere vorm van drukwerk kan ik voor jou regelen. Bijvoorbeeld notitieblokjes, ansichtkaarten, cadeaubonnen, flyers, brochures, noem maar op. Vrijwel alles is mogelijk en graag denk ik met je mee! Er zijn korte lijnen waardoor er snel geschakeld kan worden omdat alle werkzaamheden door mij als grafisch vormgeefster zullen worden gedaan. Ook het productieproces zal ik voor je begeleiden en het uiteindelijke drukwerk controleren voordat het naar jou zal worden toegestuurd. Je hebt zo nergens omkijken naar! Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een offerte aanvragen? Klik dan op de button boven- en onderaan deze pagina voor het offerte aanvraagformulier.

 Wat maakt samenwerken met mij (Stefanie) zo fijn?
 

♡ PROFESSIONALITEIT
Ik heb ruim 12 jaar ervaring als grafisch ontwerper. Ik ben een pietje precies en haal alle 'foutjes' eruit!
(Wil je hier graag mee over weten? Bezoek dan even de website van mijn ontwerpbedrijf SH Media)

♡ SNELHEID
Ik ontwerp alles zelf dus de lijnen zijn kort.

♡ PERSOONLIJKHEID
Mijn benadering is heel persoonlijk en ik denk volledig met je mee.

♡ ONGEDWONGENHEID
Ik werk ongedwongen; naar jouw wensen en op jouw tempo. Je zit helemaal nergens aan vast tot dat we van start gaan.

♡ OPENHEID
Als iets niet, mooier of goedkoper kan dan zeg ik jou dat eerlijk.
 

 

 

Eerder gemaakte opdrachten

Op maat gemaakte dagagenda's voor Infrabel NV​

Ik werd benaderd door niemand minder dan Infrabel (de Belgische Prorail) of ik voor hun een compleet op maat gemaakte dag-agenda voor 2022 kon ontwerpen. Bijna alles is mogelijk en natuurlijk help ik hier graag bij! Deze dagagenda's waren bedoeld voor tijdregistratie van nieuwe cursisten. Het is voor hen belangrijk om een aantal standaard invulvelden en checkboxen per dag in te kunnen vullen. Zo'n agenda is niet standaard te koop dus ze zochten iemand die hen daarbij kon helpen. Samen hebben wij een basisopmaak gemaakt voor hoe de dagoverzichten eruit moest komen te zien. Na akkkoord heb ik de complete dagagenda á 400 pagina's gevuld en in oplage van 25 stuks aan hen geleverd. Het resultaat van deze opdracht is hieronder te zien.

 Link naar mijn professionele bedrijfsportfolio
Geïnteresseerd in mijn diensten?

Zou je ook graag een maatwerk product willen hebben, helemaal naar jouw wens ontworpen? Ben je geïnteresseerd in mijn diensten en benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Klik op onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en een offerte op maat voor je opmaken. Natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Leuk om van je te horen!
 


 

© 2020 - 2023 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel