Kies jouw papieren planner

De collectie planners is zeer uitgebreid met een ruimte keuze aan 'normale' en prikkelarme varianten. 

Als jouw fijnste hulpmiddel 

Deze planners zijn enorm fijn om te gebruiken als je gewoon een fijne planner zoekt, of misschien wel dol bent op mooie stationairy. Of je zoekt een fijne werkplanner om jouw drukke werkdagen wat minder rommelig en overzichtelijker te laten verlopen. Om wat voor reden je ook wilt gaan plannen, ik ben er van overtuigd dat er een fijne planner voor je tussen zit. Als je een planner zoekt als hulpmiddel, ondersteuning, stok achter de deur; ook dan zit er gegarandeerd iets voor je tussen. Deze planners worden namelijk heel erg vaak besteld door mensen met bepaalde klachten, persoonlijkheidsstoornissen, specifieke kenmerken of  aandoeningen. Denk aan bijvoorbeeld burn-out, long-covid, vermoedheidsklachten, autisme, hersenletsel, NAH, HSP of ADHD. Speciaal voor al deze mensen hoop ik een heel fijn hulpmiddel te bieden.

Voor tijdens een ggz- of ergotherapiebehandeling

Volg je een ggz behandeling in de basis of specialistische ggz? Als je worstelt met PTSS of een angststoornis of (chronische) stressklachten en hiervoor een behandeling volgt, dan kan het gebruik van een planner heel erg waardevol zijn. Misschien ben je onder behandeling bij een ergotherapeut voor vermoeidheids- of energieklachten of om te herstellen en je dagelijkse activiteiten rustig weer op te gaan pakken. Ook dan zijn deze planners geweldig, mede doordat je per kwartier kunt plannen. Er zijn weinig planners op de markt met zoveel schrijfruimte, de mogelijkheid om per kwartier te plannen en ook voor iedere dag gelijk. Dit kan van zo'n toegevoegde waarde zijn als je onder behandeling bent. Natuurlijk kun je de planners ook gebruiken als logboek om bij te houden hoe het met je gaat of is gegaan, zodat je dit met je therapeut kunt bespreken.

Tijdens mijn eigen burn-out ontstaan

Als ik je vertel dat deze planners van toegevoegde waarde kunnen zijn tijdens herstel of behandeling, dan is dat omdat ik dat zelf aan den lijve heb ondervonden. Ik ben ervaringsdeskundige en heb de weekplanner ontworpen als ondersteuning tijdens mijn eigen herstel, omdat ik geen passende planner kon vinden. Lees er alles over op deze pagina over mij.

Een planner kopen bij Planjeweek.nl

De planners die in deze webshop verkocht worden, zijn zelf ontworpen door mij (Stefanie). Deze webshop heeft een goed verhaal en is vanuit eigen behoefte ontstaan. Daardoor is de service heel persoonlijk en zijn deze unieke planners zo veel mogelijk afgestemd op jouw behoeften. Ik hou van persoonlijk contact en ik ben er voor jou als je vragen of speciale verzoeken hebt, of graag jouw ervaring of verhaal wilt delen. Jouw bestelling wordt met alle liefde ingepakt en binnen 1-3 werkdagen naar jou opgestuurd. Het uitpakken van jouw bestelling moet als een cadeautje voor jezelf aanvoelen, want je investeert tenslotte ook in jezelf door een planner aan te schaffen.

© 2020 - 2023 Planjeweek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel