uitgelicht afbeelding van de Pilot FriXion uitwisbare schrijfwaren productcategorie

Pilot FriXion uitwisbare schrijfwaren

Deze Pilot FriXion schrijfwaren zorgen ervoor dat jij zo flexibel mogelijk kunt plannen omdat je je geen zorgen meer hoeft te maken voor foutjes of veranderingen. Deze pennen schrijven namelijk net zo fijn als een normale pen, maar ze bevatten speciale inkt die je gemakkelijk weer uit kunt gummen! De pennen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten (zoals een balpen, clicker pen of fineliner), schrijfdiktes en kleuren. Een gouden combinatie met jouw papieren planner!

 • Pilot FriXion Ball Gel Roller balpen – Set 12 kleuren

  39,95
 • Pilot FriXion Ball Gel Roller balpen – Set 15 kleuren

  49,95
 • Frixion set2goFrixion set2go
  5 van 5

  Pilot FriXion Set2Go Ball basic 0.7 mm

  13,95
 • Frixion set2goFrixion set2go
  5 van 5

  Pilot FriXion Set2Go Ball color 0.7 mm

  13,95
 • Frixion set2goFrixion set2go
  5 van 5

  Pilot FriXion Set2Go Ball fun 0.7 mm

  13,95
 • Pilot FriXion Set2Go Clicker basic 0.7 mm

  14,95
 • Pilot FriXion Set2Go Clicker fun 0.7 mm

  14,95
 • Pilot frixion basic
  5 van 5

  Pilot FriXion Fineliners Set2Go basic 0.45 mm

  9,95
 • Pilot frixion fun
  5 van 5

  Pilot FriXion Fineliners Set2Go fun 0.45 mm

  9,95
 • Frixion highlightersFrixion highlighters
  5 van 5

  Pilot FriXion Highlighterset Overlijners Light Original

  11,95
 • Frixion highlightersFrixion highlighters
  5 van 5

  Pilot FriXion Highlighterset Overlijners Light Natural

  11,95
 • Frixion highlightersFrixion highlighters
  5 van 5

  Pilot FriXion Highlighterset Overlijners Light Soft

  11,95
 • 5 van 5

  Pilot FriXion Ball Gel Roller balpen 1.0 mm zwart

  3,95
 • 5 van 5

  Pilot FriXion Ball Gel Roller balpen 1.0 mm blauw

  3,95
 • 5 van 5

  Pilot FriXion Ball Gel Roller balpen 1.0 mm groen

  3,95

Schrijf, wis en herhaal

Misschien ken je de producten van Pilot Europe al of misschien nog niet. Ik vind de FriXion serie van Pilot in ieder geval haast onmisbaar als je een planner gebruikt! Het fijne aan dit merk is, dat alle Pilot FriXion producten uitwisbaar zijn. Dus je schrijft of markeert en gumt het in één moeite ook weer weg als dat nodig is. Hoe handig is dat? Nooit meer krassen of strepen op je planner. En ook geen onustig gevoel meer als je planning toch wat veranderd. Gewoon aanpassen en dóór. En je hebt daar niet eens een extra tooltje voor nodig: je gebruikt simpelweg de gum (het uiteinde) van je pen of highlighter.

Breed assortiment

In deze webshop vind je een breed assortiment aan FriXion producten. Want iets dat zo handig is (en misschien wel jouw allerfijnste planhulp ooit wordt!) wil ik natuurlijk breed aanbieden. Er zijn namelijk veel diverse soorten friXion schrijfwaren. Balpennen, clickerpennen, fineliners, highlighters (markers) en dit alles ook nog in diverse kleuren. In deze webshop groeit het aanbod naargelang de vraag en behoefte toeneemt. Je ziet misschien dat het aanbod steeds iets groter wordt en er steeds meer FriXion producten bij komen. Wil je graag dat een bepaald product aan het assortiment wordt toegevoegd? Neem dan zeker even contact met mij op!

FriXion pennen in diverse kleuren

Omdat ik graag voor de beste kwaliteit ga kun je bij mij terecht voor alleen originele Pilot producten. Je hebt keuze uit diverse FriXion pennen en zelfs navullingen. Kies de pen die het beste bij je past. De schrijfdikte van 0,7 mm is de meest gangbare. Verlies je eigenlijk altijd je dop? Bestel dan de clicker pen! Deze schrijft top en je schuift hem  heel handig open en dicht. Schrijf je vrij klein en wil je veel op je planner kwijt kunnen, bestel dan een fineliner.  Deze is ook echt fijn als je graag gedetailleerd werkt en/of er schematische tekeningen mee wilt maken. Schrijf je wat groter of vind je een wat dikke schrijflijn gewoon prettiger, bestel dan deze balpen. De balpennen zijn ook in kleur verkrijgbaar als pennensetjes en binnenkort waarschijnlijk zelfs ook los bestelbaar!

Markeer iedere categorie met een passende kleur

Naast het uitgebreide assortiment aan Stabilo Boss markeerstiften, kun je nu ook FriXion markers bestellen! Of eigenlijk heten ze highlighters binnen deze FriXion lijn. Deze hghlighters zijn met één woord geweldig. Ook wel heel praktisch om samen te gebruiken met je FriXion pen, want het is natuurlijk wel een beetje onhandig als je je gemarkeerde afspraak wilt verplaatsen en alleen de tekst uit te gummen is. Dan blijft alleen de markering staan en dat wil je waarschijnlijk niet. De highlighters komen daarom het beste tot hun recht in combinatie met andere FriXion producten. Met deze producten samen bereik je de grootste flexibiliteit die schrijfwaren maar te bieden kunnen hebben. Je besteld ze als zes prachtige kleuren in een setje highlighters (twee varianten), maar geef je er de voorkeur aan om zelf je kleuren te kiezen dan kun je jouw favoriete highlighter tegenwoordig ook los bestellen!

Bekijk ook alle andere handige bijproducten om het beste uit jouw planner te halen.

 

Filter resultaten
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van www.planjeweek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 358 reviews.