Retourneren

Let op! Gepersonaliseerde planners kunnen helaas niet retour gestuurd worden.

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent. Dat is jammer, maar het is natuurlijk geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor je rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, maar raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder van je keuze. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je het beste even contact met mij opnemen. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Download hier het herroepingsformulier.

Het ingevulde formulier kun je naar mij toesturen via email of in het retourpakketje doen.

Product ruilen
Wil je graag je bestelde product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem hiervoor even contact met mij op. Je draagt zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik probeer dan de bestelling dan nog voor je te wijzigen.

Stappenplan retourneren

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

1. Vul het formulier voor herroeping in en print het uit of mail het naar info@planjeweek.nl. Je mag de inhoud ook kopiëren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt.

2. Verpak de artikelen en eventuele (gratis) extra’s weer in de verpakking waarin je je bestelling hebt ontvangen.

3. Schrijf onderstaand retouradres op de verpakking:
Planjeweek.nl
Herik 6
5803 EL  Venray

4. Frankeer het pakket en breng deze naar een brievenbus of DHL/PostNL servicepunt. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Bewaar je verzendbewijs goed.

5. Zodra je retour door mij is ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening gestort of in mindering gebracht op je Klarna factuur.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van www.planjeweek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 312 reviews.