uitgelicht afbeelding van de Voordeelsets productcategorie

Voordeelsets

Op deze pagina vind je diverse interessante voordeelsets om de aanschaf van jouw nieuwe planner net wat interessanter en voordeliger te maken! Of bestel niet alleen voor jezelf, maar ook meteen voor je vriendin, moeder of collega. De meeste bundels kun je zelf samenstellen en op de productpagina een planner naar keuze selecteren. Profiteer van het voordeel en plan nu nog voordeliger!

 • 9% korting

  Voordeelset A3 weekplanner en A5 dagplanner naar keuze

  28,95
 • 11% korting

  Voordeelset A3 weekplanner en A4 dagplanner naar keuze

  31,95
 • 10% korting

  Voordeelset prikkelarme Lotus planboekjes

  42,95
 • Voordeelset 2 prikkelarme jaarplanners naar keuze

  60,00
 • 25% korting

  Voordeelset printable planner dag-, week- en maandoverzicht

  14,95

Voordeelsets dagplanner & weekplanner

Kun je niet kiezen tussen de dagplanner en de weekplanner? Beide producten hebben zo hun voordelen. Zo hebben de weekplanners een prettig groot formaat en kun je er uitgebreide planningen op maken. De dagplanners zijn iets compacter, maar perfect voor een goed overzicht van jouw dag. De dagplanner en weekplanner zijn beide beschikbaar met tijden en je kunt niet alleen per uur plannen, maar zelfs per kwartier! Ze zijn beschikbaar als ringband en als notitieblok. Een ding is zeker, beide planners bieden je structuur en meer rust. Speciaal voor iedereen die twijfelt tussen de dagplanner en weekplanner heb ik voordeelsets samengesteld. Als je kiest voor de combideal kun je op een voordelige manier kennismaken met beide planners.

Meer rust door het maken van een overzichtelijke planning

Voor de een werkt een dagplanning beter, voor de ander een weekplanning, en soms is juist de combinatie van de 2 producten het meest geschikt. Een goede planning maken brengt rust, je weet waar je aan toe bent en of je nog tijd over hebt voor afspraken, me-time enzovoort. Het is goed om ook deze privétijd in te plannen, dit wordt vaak vergeten en kan juist weer voor onrust zorgen. Omdat een goede, overzichtelijke planning maken nog niet zo eenvoudig is ontwikkelde ik planhulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen. Bij burn-out en overspannenheid kan het steun bieden om gebruik te maken van een planner en ook bij autisme en ADHD is een dagplanner of weekplanner een goed hulpmiddel. Uiteraard zijn er nog veel meer situaties waarin je veel profijt kunt hebben van een goede planning. Met de voordeelset kun je alle kanten op!

Handige dag- en weekplanners uitproberen

Twijfel je echt heel erg? Je vindt op de site nog meer mogelijkheden om kennis te maken met de handige planners! Zo kun je ervoor kiezen om een printable weekplanner of dagplanner te kopen. Je ontvangt dan een PDF planner die je kunt downloaden en vervolgens zelf kunt printen. Ook kun je de planner digitaal invullen.
Heb je geen printer, of vind je het gewoon prettiger om de planners kant en klaar uit te proberen? Speciaal voor jou is er de optie om zelf een planpakketje samen te stellen. In deze set kies je zelf blaadjes van de weekplanner en dagplanner en ook bevat hij een paar pagina’s uit het planboekje en vellen voor to do’s en notities. Leer de planners op een laagdrempelige manier kennen en kies daarna wat geschikter is voor jou, een dagplanning of juist een weekplanning maken!

Voordeelset of toch een losse planner?

Wil je liever een losse dag- of weekplanner bestellen? Neem dan even een kijkje bij de dagplanners of de weekplanners.

 

Filter resultaten
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van www.planjeweek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 358 reviews.